Bogføring, regnskab og lønbehandling

Vi er specialister i administration af golfklubber

Hos ECOR er vi specialister i administration af golfklubber og mellemstore virksomheder. Vi er eksperter inden for momsregler for golfklubber og kombinerer digitale løsninger med dygtige fagfolk.

Læs om vores Services

administration af golfklubber

Hos ECOR er vi specialister i administration af golfklubber og mellemstore virksomheder. Vi er eksperter inden for momsregler for golfklubber og kombinerer digitale løsninger med dygtige fagfolk.

Vi kender de særlige momsregler for golfklubber. Som golfklub er der særlige regler for eks. moms og refusion af udgifter. Hos ECOR har vi specialiseret viden om momskompensation, splitmoms, refusion af udgifter og meget mere.

Vores rådgivere har mange års erfaring med bogholderi og regnskab, så du er sikret stærk rådgivning og administration af golfklubbens økonomi.

Vores services

Ecor har stor erfaring med administration af golfklubber, hvor løbende rapportering med altid opdaterede tal kombineret med reel og professionel rådgivning er i fokus.

Bogføring af indtægter og udgifter

Afstemninger

Beregninger og indberetning af moms

Lønadministration

Løbende rapportering

Rådgivning og sparring

En uforpligtende snak

Vi er eksperter indenfor administration af golfklubber

”Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om mulighederne i jeres klub.”

Hvorfor arbejde med os?

Tilgængelig

Vi er altid klar til at hjælpe, hvor vi kombinerer digitale muligheder med menneskelig faglighed. 

Sparring

Vores kompetente medarbejder hjælper med løbende med sparring og rådgvning når I har brug for det.

Eksperter

Vi er eksperter i bogføring og administration af golfklubber, hvor vi anvender specielle it systemer til golfklubber

Det digitale og menneskelige

Digitale værktøjer kombineret med menneskelig faglighed.

Vi udnytter digitaliseringens muligheder til at gøre bogholderi og administration mere effektivt. Og med mere end 40 års erfaring fra branchen sikrer vi, at fakturaer bliver betalt korrekt og regnskabet er afstemt

Succes historier

”I Randers Golf Klub kan vi kun anbefale samarbejdet med ECOR. Med lige dele sparring og oplevelsen af kunden i centrum, kan vi i realtime følge udviklingen i vores bogholderi. Dertil er rådgivningen i top og har i flere tilfælde vist sig værdifuld for foreningens samlede resultat. Af samme årsag kan vi kun bekræfte oplevelsen i dagligdagen, når ECOR pointerer at samarbejde er et holdspil!”

Steve Waller

CEO, Nugget

”Vi har med stor succes outsourcet vores økonomistyring til ECOR. Vi har været utrolig glade for samarbejdet og har fundet en professionel samarbejdspartner til bl.a. hjælp med ledelsesrapporter, lønadministration, kontingentopkrævning, rykkerprocedurer og debitor- og kreditorstyring. At virksomheden samtidig er superbruger i Golfbox gør samarbejdet og sparringen lettere, og kompetente medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe, når vi har brug for det.”

Jane Paul

CEO, DIVI

”Randers Fjord Golfklub nyder godt af samarbejdet med ECOR, herunder deres indgående viden omkring momsreglerne i golfklubber. Vi er i særdeleshed glade for den løbende sparring, vi får f.eks. omkring leasing og andre finansielle aftaler, vi løbende indgår samt de årlige budgetter og regnskaber.”

Jordan Wayne

CEO, LStudio