Boligadministrationer

 

Digitalisering og effektivisering af dit bogholderi

Vi er hjemmevante i din bogføring

Vil du åbne for dyrebar tid og ressourcer i dit daglige arbejde? Så skal du vælge at outsource bogholderiet, regnskabet, lønadministrationen og de andre økonomiske administrative opgaver til os. Vi bevæger os hjemmevant i reglerne og systemerne og sørger for, du kan koncentrere dig om dine kerneopgaver i stedet.

  • Udnyt vores store erfaring med og indsigt i boligadministrationer og de særlige regler og lovgivninger, der skal tages hensyn til.
  • Vi sørger for, der er helt styr på den digitale bogføring, så I har jeres på det rene, når den nye bogføringslov træder i kraft.
  • Vi har stor erfaring med de specielle it-systemer, der findes til ejendomsadministrationer – f.eks. Boligmanager – som vi kan koble op til e-conomic, så du får det fulde udbytte.
  • Vores rådgivere har mange års erfaring med bogholderi og regnskab, så du er sikret stærk rådgivning og administration af boligadministrationens økonomi.
møde med læsning af kontrakter

Vi hjælper bolig-administrationer med

Løbende rapportering samt ledelsesrapportering

Rådgivning og sparring

Bogføring af indtægter og udgifter

Afstemninger

Beregninger og indberetning af moms

Lønadministration

Lad os tage en uforpligtende snak

din ekspert i administration 

Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om mulighederne og udfordringerne i din virksomhed.

Hvorfor skal du vælge at outsource administrationen til os?

Det er dyrt at ansætte en bogholder

Sammenlignet med en fuldtidslønning til en bogholder er vi en billigere og mere effektiv løsning.

Bogholderen kender ikke alle de relevante regler i din branche

Vi har store erfaringer fra adskillige boligadministrationer og er hjemmevante i de mest brugte specialsystemer – f.eks. Boligmanager.

Bogholdere holder ferie og kan blive syge

Vi er altid til stede, når du har brug for assistance, så I ikke skal bekymre jer om, hvorvidt en inhouse bogholder er på ferie, bliver syg el. lign.

Bogholdere kan ikke nødvendigvis lave en professionel rapportering til ledelsen

Vi hjælper med en professionel rapportering, der giver ledelsen og bestyrelsen indsigt i den daglige drift og den økonomiske udvikling.

”I Randers Golf Klub kan vi kun anbefale samarbejdet med ECOR.

Med lige dele sparring og oplevelsen af kunden i centrum kan vi i realtime følge udviklingen i vores bogholderi. Dertil er rådgivningen i top og har i flere tilfælde vist sig værdifuld for foreningens samlede resultat.

Af samme årsag kan vi kun bekræfte oplevelsen i dagligdagen, når ECOR pointerer, at samarbejde er et holdspil!”

Marck Lindved
Randers Golf Klub

”Vi har med stor succes outsourcet vores økonomistyring til ECOR.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet og har fundet en professionel samarbejdspartner til bl.a. hjælp med ledelsesrapporter, lønadministration, kontingentopkrævning, rykkerprocedurer og debitor- og kreditorstyring.

At virksomheden samtidig er superbruger i Golfbox gør samarbejdet og sparringen lettere, og kompetente medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe, når vi har brug for det.”

Jan Lauridsen
Mollerup Golf Club