Vores Services

Bogføring af indtægter og udgifter

Indtægter – eks. kontingent indbetalt via GolfBox – og udgifter bogføres via digitale værktøjer, der gør bogføringen automatisk og gnidningsfri, men med en kvalificeret bogholder i førersædet.

Afstemninger

Vi foretager løbende afstemning, når vi bogfører. På den måde sikrer vi, at alt, der bliver bogført, bliver bogført korrekt. Vi laver både bankafstemning og momsafstemning.

Beregning og indberetning af moms

Vi laver jeres momsregnskab og indberetter moms. Vi er specialister i momskompensation, splitmoms og lign. og sikrer dermed, at I betaler den moms, I er berettiget til. Vi kender golfklubbers særlige momsregler og sørger for, at I får mest muligt ud af dem.

Lønadministration

Har I ansat personale, skal de naturligvis have udbetalt løn. Vi sørger for, at lønnen bliver udbetalt til tiden, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Løbende rapportering

“Holder vi budgettet?” Når vi står for økonomiadministrationen, leverer vi løbende rapportering, så I altid kan følge med i, hvordan økonomien bevæger sig, og om i holder budgettet.

Sparring

Vores kompetente rådgivere har mange års erfaring med bogholderi og regnskab for golfklubber og mellemstore virksomheder. Vi leverer troværdig og sikker sparring og rådgivning.

Få fuld administration af golfklubber og mellemstore firmaer

Vi hjælper mange golfklubber og andre virksomheder – vi kan naturligvis også hjælpe dig.

Læs mereRing til os +45 30 80 72 30

ressourcer

Administration af golfklubbers bogholderi

Vores medarbejdere er superbrugere i systemer og programmer, som gør samarbejdet og sparring letter. 

Golfbox

E-conomic

Edilion – indscanning

EasyNET

ProBox24

MobilePay

Bambora

Kontakt os

Lad ECOR stå for administration bogføring, regnskab og lønbehandling for din golfklub.