Tandlæger

 

Økonomisk administration af din praksis

Undgå huller i din bogføring

Administration kan være en stor tidsrøver, når du hellere vil fokusere på at drive din praksis. Outsource bogholderi, regnskab, lønadministration og andre økonomiske administrative opgaver til os. Så sørger vi for, der altid er styr på det hele.

  • Udnyt vores store erfaring med og indsigt i praksisøkonomi og de særlige regler, der skal tages hensyn til for både enkeltpraktiserende og tandlægehuse.
  • Et samarbejde med os vil skabe værdi for dig, uanset din situation – om du er klar til at starte egen praksis, allerede har en praksis eller er ved at gøre dig klar til at sælge.
  • Vi sørger for, der er helt styr på den digitale bogføring, så du har dit på det rene, når den nye bogføringslov træder i kraft.
  • Vi har stor erfaring med de specielle it-systemer der findes til tandlægeklinikker – f.eks. EG Dental – og vi kan koble e-conomic op mod dem, så du får det fulde udbytte.
  • Vores rådgivere har mange års erfaring med bogholderi og regnskab, så du er sikret stærk rådgivning og administration af klinikkens økonomi.
røntgenbillede hos tandlæge

Vi hjælper klinikker med

Løbende rapportering samt ledelsesrapportering

Rådgivning og sparring

Bogføring af indtægter og udgifter

Afstemninger

Beregninger og indberetning af moms

Lønadministration

Lad os tage en uforpligtende snak

din ekspert i administration 

Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om mulighederne og udfordringerne i din praksis.

Hvorfor skal du vælge at outsource administrationen til os?

Det er dyrt at ansætte en bogholder

Sammenlignet med en fuldtidslønning til en bogholder er vi en billigere og mere effektiv løsning.

Bogholderen kender ikke alle de relevante regler i din branche

Vi har store erfaringer fra adskillige tandlægeklinikker og er hjemmevante i de mest brugte specialsystemer – f.eks. EG Dental.

Bogholdere holder ferie og kan blive syge

Vi er altid til stede, når du har brug for assistance, så I ikke skal bekymre jer om, hvorvidt en inhouse bogholder er på ferie, bliver syg el. lign.

Bogholdere kan ikke nødvendigvis lave en professionel rapportering til ledelsen

Vi hjælper med en professionel rapportering, der giver ledelsen og den eventuelle bestyrelse indsigt i den daglige drift og den økonomiske udvikling.