Om Ecor

Hvem er Ecor?

Vi er bogholdere, der hjælper dig med økonomistyring.

Vi gør økonomistyring til et holdspil.

ECOR har stor erfaring med administration af golfklubber, hvor løbende rapportering med altid opdaterede tal bliver kombineret med reel og professionel rådgivning og sparring. Vi er eksperter inden for moms for golfklubber og specialiserede med viden om momskompensation, splitmoms, refusion af udgifter og meget mere.

Vi har et indgående kendskab til systemet GolfBox, der bliver brugt af mange golfklubber. Vores løsning kombinerer smarte digitale muligheder med dygtige fagfolk. Og med mange års erfaring med bogholderi og regnskab, sikrer vores rådgivere dig med stærk rådgivning.

ecor skaber værdi til din golfklub

Vores medarbejdere er yderst kvalificerede til at administere golfklubbers bogholderi og gør brug af digitalisering og automatisering.

Vi er altid klar til at hjælpe

Vi hjælper løbende med sparring
Vi gør økonomistyring til et holdspil

Vi er eksperter i økonomistyring

Mød Teamet

Vi har specialiseret viden om ledelsesrapporter, lønadministration, kontingentopkrævning, rykkerprocedurer og meget mere, der er relevant, når man driver en golfklub.

Kurt Hundebøll

Indehaver af ECOR

Kurt er ejer af ECOR med kontorer i Aarhus og Randers. Han har været revisor i 40 år – heraf 35 år som selvstændig. Derudover er han golfspiller og tidligere kasserer i en golfklub.

Ann Korshøj

Lønekspert

Ann vores lønekspert og revisorassistent. Hun har mange års erfaring med lønadminstration og sidder klar til at hjælpe jer med at gøre administration af løn lettere