Om Ecor

Hvem er Ecor?

Kort og godt: Vi er bogholdere, der hjælper dig med økonomistyringen.

Vi gør økonomistyring til et holdspil.

Gennem årene har vi opsamlet en masse ekspertviden om en række meget forskellige brancher; nemlig tandlæger, boligadministrationer, golfklubber og mellemstore virksomheder. For dig betyder det, at vi allerede kender til de systemer, du bruger, og at vi har styr på de gældende regler, der har betydning for din virksomhed.

Når du vælger os, får du løbende rapportering med seneste tal kombineret med reel og professionel rådgivning og sparring.

Vores løsning kombinerer smarte digitale muligheder med dygtige fagfolk. Og med mange års erfaring med bogholderi og regnskab sikrer vores rådgivere dig med stærk rådgivning – lige når du har behov for det.

ecor skaber værdi til din virksomhed

Gør dit bogholderi både digitalt og automatiseret sammen med vores yderst kvalificerede medarbejdere. På den måde er du sikret en optimal proces.

Vi er altid klar til at hjælpe

Vi hjælper løbende med sparring
Vi gør økonomistyring til et holdspil

Vi er eksperter i økonomistyring

Mød Teamet

Vi har specialiseret viden om ledelsesrapporter, lønadministration, moms, afstemninger og meget mere, der er relevant, når man driver en virksomhed. Viden, vi med glæde deler ud af om rådgiver om.

Kurt Hundebøll

Indehaver af ECOR

Kurt er ejer af ECOR med kontorer i Aarhus og Randers. Han har været revisor i 40 år – heraf 35 år som selvstændig. Derudover er han golfspiller og tidligere kasserer i en golfklub.

Ann Korshøj

Lønekspert

Ann vores lønekspert og revisorassistent. Hun har mange års erfaring med lønadministration og sidder klar til at hjælpe dig med at gøre administration af løn markant lettere