Administration af golfklubber

Vi er din økonomiske caddie

Hos ECOR har vi mange års erfaring med økonomisk administration af golfklubber. Vi kender de særlige regler, der gælder, og gør driften af jeres golfklub lettere.

administration af golfklubber

Hos ECOR er vi specialister i administration af golfklubber og mellemstore virksomheder. Vi er eksperter inden for momsregler for golfklubber og kombinerer digitale løsninger med dygtige fagfolk.

Vores services

ECOR har stor erfaring med administration af golfklubber og mellemstore virksomheder, hvor løbende rapportering med altid opdaterede tal kombineret med reel og professionel rådgivning er i fokus.

Bogføring af indtægter og udgifter

Afstemninger

Beregninger og indberetning af moms

Lønadministration

Løbende rapportering

Rådgivning og sparring

Det digitale og menneskelige

Digitale værktøjer kombineret med menneskelig faglighed.

Vi udnytter digitaliseringens muligheder til at gøre bogholderi og administration mere effektivt. Og med mere end 40 års erfaring fra branchen sikrer vi, at fakturaer bliver betalt korrekt, og at regnskabet er afstemt

Hvorfor arbejde med os?

Altid tilgængelige

Vi er altid klar til at hjælpe. Vi er til din rådighed 24/7 både igennem weekenderne, sygdom og ferie, kan du altid få fat i os. 

 

Sparring

Vores kompetente medarbejdere hjælper med løbende sparring, når I har brug for det. Vi har mange års erfaring, hvilket giver dig sikkerhed og stærk rådgivning

Eksperter

Vi er eksperter i bogføring og administration af golfklubber, hvor vi anvender specielle it-systemer til golfklubber heriblandt GolfBox.

udtalelser fra andre golfklubber

En uforpligtende snak

Vi er eksperter inden for administration af golfklubber

”Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om mulighederne i jeres klub.”

Stolt sponsor af ECCO Tour

Hver dag arbejder vi for at gøre det endnu nemmere at drive en golfklub.

Vi er derfor stolte over at sponsorere Skandinaviens førende golftour: ECCO Tour 2022. I år runder touren sin 20. sæson, og vi glæder os over på den måde at være med til at støtte golfsporten. Vi ses på golfbanen!