Tidsregistrering i Golfklubber

 

Gør tidsregistreringen nem og effektiv med Ecors skræddersyede software til golfklubber

oplev fordelene ved ecors tidsregistreriing

Glem alt om gammeldags og ufleksible stemplingsystemer: tidsregistrering behøver ikke være svært. Tværtimod kan det faktisk styrke jeres golfklub. Med Ecors skrædder-syede software er der nemlig mange fordele at hente, som kan gøre en forskel for jer.

Ecor | Zenegy Time

Med indgående kendskab til den daglige arbejdsrytme i golfklubber og i tæt samarbejde med testklubber har vi skabt en software til nem og effektiv tidsregistrering i golfklubber både med og uden overenskomstaftaler. Det betyder, at I kan bruge tiden, hvor den skaber mest værdi for jer – ikke med administrative opgaver som manuel og tidskrævende registreringer af jeres medarbejderes arbejdstider.

Softwaren er baseret på Zenegy Time. Den har vi forfinet og tilpasset, så den passer perfekt til de specifikke behov, der er i en golfklub. Softwaren indeholder eksempelvis funktioner, der er tilpassede greenkeeperes særlige arbejdsforhold (både med og uden overenskomst).

Derfor får I med vores software til tidsregistrering en tilpasset opsætning, der flugter med overenskomsten i de forskellige fagligheder, der er involveret i driften af jeres golfklub (inklusiv lokalaftaler). Med den kan alle ansatte registrere arbejdstid, fravær og pauser. Det er uanset, om det er greenkeepere, pro golftrænere, administrationsmedarbejdere, fleksjobbere, timelønnede og så videre.

På den måde sikrer I, at I overholder kravene til tidsregistrering med respekt for de forskellige faggrupper og ansættelsestyper.

 

Fordele ved at bruge Ecors tidsregistrering til golfklubber

Med Ecors skræddersyede Zenegy Time-software vil I opleve, at det bliver nemmere at styre arbejdstider og ressourcer. På den måde bliver tidsregistreringen en fordel frem for en hovedpine. 

$

Fleksibilitet for alle medarbejdere

Håndtér nemt medarbejdere med og uden overenskomst, specialtillæg og diverse tillæg.

$

Let at bruge

Tidsregistreringen kan ske via en intuitiv og brugervenlig mobilapp eller faste terminaler.

$

Effektiv tidsplanlægning

Opret og tildel nemt vagter for alle medarbejdere inkl. sæsonansatte og frivillige.

$

Spar tid og penge

Vi er din økonomiske caddie – og vælger I at integrere softwaren med ERP- og lønsystemer, kan I automatisere lønprocessen, undgå fejl og få en endnu bedre økonomistyring.

$

Transparens og realtidsindsigt

Både arbejdsgiver og medarbejder kan løbende følge saldi og arbejdstidsstatistikker.

$

Forbedret effektivitet

Få overblik over dine medarbejderes ressourcer og optimér arbejdsgangen.

$

Skræddersyet løsning

Løsningen er i forvejen skræddersyet til golfklubber, men skulle I have nogle ekstra særlige behov, kan softwaren tilpasses yderligere.

$

Tilfredse medarbejdere

Det enkle og brugervenlige system fremmer medarbejdertilfredshed og motivation.

Få en gennemgang af af vores løsning og få styr på din tidsregistrering i dag

Hvordan fungerer tidsregistreringen i praksis?

Registrer arbejdstid i golfklubber med Ecor

Alle registreringer kan foretages i en brugervenlig APP på mobilen eller i Zenegy Times indbyggede registreringsterminal til tablet eller PC. Alle registreringer kan konfigureres efter den enkelte medarbejders ansættelsesaftale og eventuelle overenskomst. Samtlige medarbejdere har desuden adgang til en personlig portal, hvor de kan se den aktuelle arbejdstid og lønsaldo og kan vedligeholde stamdata.

Ledere og chefer får det fulde overblik over løntid, opgavetid og eventuelt materialeforbrug i ét intuitivt dashboard, hvor også løn og fravær kan godkendes.

Med Ecor som samarbejdspartner sikrer vi jer en professionel implementering af tidsregistreringssoftwaren. Vi installerer softwaren hurtigt og effektivt, så alle medarbejdere hurtigt kan komme i gang med at bruge systemet uden problemer. 

Er du klar til at frigøre tid og optimere driften i jeres golfklub?

Slip for bekymringerne og lad Ecor og Zenegy Time hjælpe jer med at komme i gang med tidsregistreringen. Kontakt os i dag og få en gratis demo på softwaren, hvor I kan se, hvordan vores tidsregistreringssystem kan optimere din golfklub.